In onze tuin bevinden zich 2 onafhankelijke studio’s. Elke studio heeft een eigen privé tuintje met veel privacy waar het zalig vertoeven is.

We hebben gekozen voor gezellige lichtrijke studio’s die we voorzien  hebben van alle comfort waaronder een kitchenette met kookplaat, microgolfoven, minivaatwas,  koelkast en espressomachine met lekkere koffie van Brazila, de  lokale koffiebranderij.

We vullen voor aankomst de koelkast met lekkerijen voor het ontbijt en ’s morgens zetten we een box voor de deur met verse broodjes, eitjes, vers fruitsap en fruitsalade. U kan in alle rust en wanneer het u past genieten van het uitgebreide ontbijt zowel binnen als buiten.

De kamers beschikken over draadloos internet, een Smarttv met Netflix, een Bose muziekbox en een tablet waarop u o.m. de krant kan lezen en uw favoriete muziek via Spotify  kan beluisteren.

We zorgen voor  gratis en veilige parkeergelegenheid en U kan uw eigen fiets meebrengen en in de garage zetten of gebruik maken van de fietsen die we gratis ter beschikking stellen.

Aangezien u bij ons thuis te gast bent zijn we steeds bereikbaar. Gastvrijheid zit in ons bloed. Wij helpen je graag op weg en informeren je met veel plezier over de streek, uitstapjes, fietstochtjes, restaurants.

Na een dagje shoppen, fietsen of strand kan je in je eigen comfortabele studio heerlijk thuiskomen en genieten van de rust.

Je hoeft, voor één keer, met niemand rekening te houden!